Fibro Friday!

Veckan började med sängliggande. FÖRKYLNING. Kan jang igen. Tittat mycket på film och försökt tänka att även tiden jag inte kan skapa med mina händer skapar jag nytt i huvudet, vilket ju är sant, men det är svårt att inte känna sig stressad när man har arbete som behöver bli klart.
Haft mycket migränkänningar men tack och lov ingen riktig hemsk attack. Tack!  Ont i magen och försöker tänka på kosten för att kroppen ska vara så förberedd som möjligt inför Italienresan. Botaniserar bland naturläkemedel.

I morse pratade jag med en doktor. ÅNGEST. Behövde ju få mina smärtstillande utskrivna lite tidigare pga Italienresan. Läkare och sjukvården i allmänhet är nåt som jag önskar jag slapp ha att göra med i samband med min Fibro. Det är såååå ångestladdat och nervöst varje gång jag behöver ta kontakt med dem. Intar försvarsställning redan kvällen innan samtalet och funderar ut vad jag ska svara om läkaren säger si eller så. Så många år av attt bli misstrodd och anklagad för än det ena än det andra sätter sina spår.
Jag räknade ut igår att jag har totalt 6 åkommor och diagnoser som ger smärta på olika sätt, ändå ifrågasetts mitt bruk av värktabletter konstant.
Jag försöker alltid hitta andra sett till smärtlindring för att minska på den kemiska medicineringen och jag äter hälften så mycket medicin nu som förut. Ändå förtsätter den här kampen och ångesten med sjukvården......suck.

Dock gick samtalet med doktorn relativt bra idag och jag kan slappna av när det gäller den biten och min resa.

Idag och igår var jag iallafall i verkstan och arbetet går bra.
Känner mig oerhört tacksam över mitt liv!

Puss å kram!

Fibromyalgiförbundet




Comments

  1. Du är en super tuff brud,mamma,fru å konstnär. Finns inget hinder du inte kan ta dig förbi,finns det ingen lösning så skapar du en ❤️

    ReplyDelete
    Replies
    1. Älskade underbara du!
      Allt blir möjligt tillsammans med dig. :-) <3

      Delete
    2. Älskade underbara du!
      Allt blir möjligt tillsammans med dig. :-) <3

      Delete

Post a Comment

Jag värdesätter alla kommentarer! Tack!

Popular Posts